Δικτυακές Υπηρεσίες & Υποστήριξη για το Σπίτι

Η λέξη ''Δίκτυο Υπολογιστών'' ακούγεται υπερβολική για ένα σπίτι... Παρεξηγημένη έως και λανθασμένη άποψη. Η συνύπαρξη 2 ή και περισσότερων υπολογιστών σε ένα σπίτι απαιτεί ένα δίκτυο με σκοπό την μεταφορά δεδομένων μεταξύ των μηχανημάτων. Και αν επιθυμούμε και εκτύπωση και από τους δυο υπολογιστές; Θα πρέπει να αγοράσουμε 2 εκτυπωτές; Η απάντηση είναι μία: ΟΧΙ... Κάνοντας ένα σωστό δίκτυο στο σπίτι, η ύπαρξη ενός και μόνου εκτυπωτή σου γλυτώνει χρήματα: όχι 2ος εκτυπωτής, όχι περιττά μελάνια, όχι περιττό χαρτί κοκ..

Η Tech4Net αναλαμβάνει πλήρως την ασύρματη ή ενσύρματη δικτύωση των μηχανημάτων σας χρησιμοποιώντας επώνυμες μάρκες προϊόντων σε ασυναγώνιστες τιμές και με την υποστήριξη που σας αρμόζει!
Image

Εγκατάσταση Router - ADSL / VDSL

Το Internet έχει μπει πλέον στην ζωή μας ολοκληρωτικά. Χωρίς αυτό νιώθουμε αποκομμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο. Για αυτό και σε κάθε σπίτι υπάρχει μία ενεργή συνδρομή από τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους που υπάρχουν στην χώρα μας. Δυστυχώς όμως, οι πάροχοι αυτοί, πέραν της ενεργοποίησης της γραμμής και της αποστολής του Router στην οικία σας δεν σας υποστηρίζουν ''σωστά'', όπως είναι κοινώς αποδεκτό. 
  • Πώς γίνεται η σύνδεση;
  • Πώς ενεργοποιώ το Wifi;
  • Πώς αλλάζω το password;
  • Τί είναι το SSID και τί το WPA;
Μην αγχώνεστε και κυρίως μην περιμένε με τις ώρες να σας βοηθήσει η τεχνική υποστήριξη του παρόχου σας. Επικοινωνήστε με την Tech4Net και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είμαστε δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε.
Image

Ασύρματη Εκτύπωση

Η ανάγκη ύπαρξης ενός εκτυπωτή όντως ακόμα χρειάζεται; Η απάντηση είναι ΝΑΙ. Πόσες φορές δεν υπήρξε φορά που θέλαμε να εκτυπώσουμε μία υπεύθυνη δήλωση ή κάποιο έγγραφο; Ή ακόμα και να βγάλουμε την ταυτότητά μας κάποια φωτοτυπία.

Πλέον, δεδομένου κιόλας ότι στο σπίτι υπάρχει σίγουρα ένας τουλάχιστον υπολογιστής και ένα tablet ή κινητό τηλέφωνο Smartphone, τί θα κάνουμε; Θα αγοράσουμε και 2ο εκτυπωτή; Έδώ η απάντηση είναι ΟΧΙ. Η εγκατάσταση ενός ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ εκτυπωτή ή ενός ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ Εκτυπωτή στο Router σας είναι η λύση στο πρόβλημα αυτό. Μία εκτυπωτική συσκευή για χρήση από πολλά μηχανήματα (Desktop, Laptop, Smartphones, Tablet κτλ).

Επικοινωνήστε με την Tech4Net για να σας προτείνει την καλύτερη λύση.
Image

Internet ακόμα και στην Τηλεόραση

Πολλές φορές προμηθευτήκατε μία συνδρομητική τηλεόραση που χρίζει την ανάγκη σύνδεσης με ένα router.  Εάν το Router σας και η τηλεόραση με τον αποκωδικοποιητή είναι κοντά, τότε όλα καλά. Με ένα μικρό UTP καλώδιο την βρήκατε την λύση σας. Εάν όμως είναι απομακρυσμένα τα 2 σημεία; Τί κάνετε σε αυτή την περίπτωση;

Οι περισσότεροι πλέον έχουμε μία Smart TV και θέλουμε να την συνδέσουμε αυτή απευθείας στο Internet γιατί επιθυμούμε youTube, NetFlix κτλ. Η τηλεόραση όμως είναι μακρυά από το Router. Τί κάνουμε και σε αυτή την περίπτωση;

Δεν νομίζω να θέλει κάποιος να γεμίσει το σπίτι του με καλώδια εξωτερικά καρφωμένα....

Για αυτό η Tech4Net είναι εδώ. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας δώσουμε την λύση που χρειάζεστε χρησιμοποιώντας επώνυμα και αξιόπιστα μηχανήματα σε χαμηλές τιμές.

Εγγραφή Newsletter

    tech4net

 

Oxygen Negative CR Large

Η Εταιρεία μας

Δ/νση: Παλαιοκώμη - Σέρρες
ΤΚ: 62041
Τηλ: 2324094829
Email: info@tech4net.gr
URL: www.tech4net.gr