Για τη προβολή σας σε internet portals και στο Google ακόμα και για την προβολή των δικών σας προσφορών στην ιστοσελίδα σας, πρέπει τα διαφημιστικά σας banner να τραβάνε αμέσως την προσοχή και να είναι ταυτόχρονα καλαίσθητα χωρίς να ενοχλούν. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις διαφημιστικών banner που λόγω της απαρχαιωμένης σχεδίασης τους, αντί να ενισχύουν το προφίλ της επιχείρησης σας, στην καλύτερη περίπτωση περνάνε απαρατήρητα.

Λογότυπο - Η πρώτη εικόνα της εταιρείας σας

Το λογότυπο και γενικότερα η εταιρική σας ταυτότητα χαρακτηρίζει απόλυτα την εταιρεία σας. Δημιουργεί τις πρώτες εντυπώσεις στο κοινό και στην ουσία αποτελεί τη σφράγιδα της επιχείρησης σας. Γι' αυτό το λόγο απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στο σχεδιασμό του. Η σύλληψη της ιδέας, η επιλογή των χρωμάτων, η γραμματοσειρά, τα σχήματα και τα οπτικά και λεκτικά παιχνίδια σε συνδυασμό με τη φύση του αντικειμένου και το κοινό στο οποίο απευθύνεται η εταιρεία σας, οδηγούν σε μια επιτυχημένη εμπορικά εταιρική ταυτότητα για την επιχείρησή σας.

Διαβάστε Περισσότερα

Διαφήμιση με Banner

Η διαφήμιση με banner είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πλέον αποτελεσματικά εργαλεία web marketing που υπάρχουν διαθέσιμα σήμερα. Κάθε ιδιοκτήτης ενός site πρέπει να χρησιμοποιεί διαφημίσεις με banner ως μέρος της στρατηγικής προώθησης της ιστοσελίδας του. Είναι γεγονός ότι οι πιο επιτυχημένες web επιχειρήσεις χρησιμοποιούν διαφήμιση με banners σε συνδυασμό με άλλες στρατηγικές Internet marketing και διαφήμισης για τη δημιουργία στοχευμένης επισκεψιμότητας προς το site τους αλλά και για την ενίσχυση του brand της επιχείρησής τους.

Διαβάστε Περισσότερα

Copyright © 2016 - 2019 Tech4Net - All Rights Reserved
Designed & Hosted by Tech4Net.gr