Φιλοξενία Ιστοσελίδων από την Tech4NetWeb-hosting είναι ο τρόπος τοποθέτησης της ιστοσελίδας στο ίντερνετ. Μόλις τοποθετήσετε το site σας σε κάποιο server, οποιοσδήποτε μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση σε αυτό, πληκτρολογώντας το όνομα χώρου στην γραμμή διεύθυνσης. Η πρόσβαση στο site είναι δυνατή 24 ώρες το 24-ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 μέρες το χρόνο.

Για να τοποθετήσετε την δική σας ιστοσελίδα στο ίντερνετ, χρειάζονται τα παρακάτω:

Ιστοσελίδα (WebSite): Πρώτα απ' όλα, να έχετε την δική σας ιστοσελίδα. Θα πρέπει να έχετε ένα αντίγραφο του site στον τοπικό υπολογιστή (σε html-αρχεία), ή έτοιμο υλικό + πρόγραμμα, το οποίο θα επέτρεπε να δημιουργηθεί το site άμεσα στο server.

Όνομα χώρου (Domain Name): Θα πρέπει να διαλέξετε και να αποκτήσετε το όνομα τομέα (domain name) για το site σας. Είναι προτιμότερο, εάν το όνομα θα είναι σχετικό με το θέμα της ιστοσελίδας, και να μπορεί να απομνημονεύεται εύκολα. Το όνομα χώρου μπορεί να είναι σε οποιαδήποτε, της επιλογή σας, domain περιοχή, για παράδειγμα: .com .net .org .gr κ.τ.λ.
Κατά την επιλογή της ζώνης παίρνετε υπόψη τα δεδομένα για τις αντιστοιχίες των domain ζωνών. Παραδείγματος χάρη, τα ονόματα στη ζώνη .com προορίζονται για ιστοσελίδες εμπορικού χαρακτήρα, .org – για κρατικούς και κοινωνικούς οργανισμούς. Τα domain names τύπου .gr, .us, .uk κ.τ.λ. δείχνουν στην τοποθεσία (χώρα) του φορέα .

Πακέτο φιλοξενίας (Web Hosting): Να παραγγείλετε ένα από τα πακέτα φιλοξενίας στην εταιρεία, η οποία παρέχει τις αντίστοιχες υπηρεσίες. Η επιλογή του πακέτου φιλοξενίας πραγματοποιείται αξιολογόντας τις ανάγκες σας (χώρος, bandwith, αριθμός email κτλ)

Tech4Net Starter

Φιλοξενία Tech4Net StarterΤο πακέτο Φιλοξενίας Tech4Net Starter αποτελεί την πιο οικονομική λύση για παρουσία στο Internet. Χρήσιμη για ατομικές επιχειρήσεις ή μικρές εταιρείες που θέλουν να προβληθούν στο διαδίκτυο (Internet) με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Διαβάστε Περισσότερα

Tech4Net Business

Φιλοξενία Tech4Net BusinessΤο πακέτο Φιλοξενίας Tech4Net Business αποτελεί την καλύτερη λύση για παρουσία στο Internet για μεσαίες μεγέθους επιχειρήσεις, eshop κά. Ο μεγάλος αριθμός των Mailboxes σε συνδυασμό με τον αυξημένο διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο, σας βοηθάει να φιλοξενήσετε την ηλεκτρονική σας παρουσία.

Διαβάστε Περισσότερα

Tech4Net Expert

Φιλοξενία Tech4Net ExpertΤο πακέτο Φιλοξενίας Tech Expert αποτελεί την πιο δυναμική λύση για επαγγελματική παρουσία στο Internet. Χρήσιμη για μεγάλες εταιρείες που θέλουν να προβληθούν στο διαδίκτυο (Internet) φιλοξενώντας στους server μας την ιστοσελίδα τους, την βάση δεδομένων των web εφαρμογών τους και πολλά άλλα.

Διαβάστε Περισσότερα

Copyright © 2016 - 2019 Tech4Net - All Rights Reserved
Designed & Hosted by Tech4Net.gr