Η προώθηση ιστοσελίδων (προιόντων e-shop, υπηρεσιών, ξενοδοχείων) με διαφήμιση ή SEO (search engine optimization), είναι ένα από τα σημαντικότερα βήματα για την επιτυχημένη ανάπτυξη και προώθηση των επιχειρήσεων. Το Internet πλέον είναι το μέσο που έχει καθιερωθεί τόσο για την ενημέρωση μας όσο και για την προώθηση της επαγγελματικής μας δραστηριότητας. Στις μέρες μας, η προώθηση προϊόντων eshop ή υπηρεσιών μέσω του διαδικτύου (Internet), αποτελεί για τις σύγχρονες επιχειρήσεις το βασικότερο εργαλείο επικοινωνίας, διαφήμισης και τελικά αύξησης των πωλήσεων τους τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Search Engine Optimization

Το SEO (search engine optimization) είναι, η διαδικασία βελτίωσης μιας ιστοσελίδας με σκοπό την κατάταξη της σε υψηλότερες θέσεις, κατά την παρουσίαση αποτελεσμάτων έρευνας μέσω μηχανών αναζήτησης.

Όλοι μας ψάχνουμε να βρούμε μέσω μηχανών αναζήτησης (Google, Yahoo, MSN κα) συγκεκριμένες ιστοσελίδες χρησιμοποιώντας επιλεγμένες λέξεις κλειδιά (keywords). Αυτές μπορεί να είναι, το όνομα μίας εταιρείας, ένα τοπωνύμιο, κάποιο συγκεκριμένο προϊόν η υπηρεσία σχετικές με τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας.

Διαβάστε Περισσότερα

E-mail Marketing - Newsletters

Email marketing είναι ο τρόπος προώθησης αγαθών ή υπηρεσιών μέσω email. Το μέσο προσέγγισης του υποψήφιου ενδιαφερομένου, δηλαδή, είναι το γνωστό σε όλους email. Κάθε τέτοιο email που αποστέλλεται προς πιθανούς ενδιαφερόμενους είναι ένα newsletter. Τα newsletters αποστέλλονται από εταιρείες σε υπάρχοντες πελάτες, για να τους ενημερώσουν σχετικά με νέα προϊόντα ή υπηρεσίες, αλλά και για να ενδυναμώσουν τη σχέση μαζί τους. Ακόμη, αποστέλλονται προς ανθρώπους και εταιρείες, που δεν είναι ακόμη πελάτες αλλά με τους οποίους υπάρχει αυτή η προοπτική μελλοντικής συνεργασίας. Το ερώτημα είναι: Τί κερδίζουμε από αυτή την υπηρεσία; ...

Διαβάστε Περισσότερα

Social Media

Αν θέσουμε το ερώτημα «τι είναι το social marketing;» , μια πολύ απλή απάντηση είναι «το να χρησιμοποιείς τα social media, ώστε να κάνουν αυτό ακριβώς που εσύ θέλεις» όπως το αναφέρει ένας από τους ειδήμονες του social networking.

Τα social media έχουν δώσει τη δυνατότητα σε πολύ κόσμο να αποτελέσει μέρος των αποτελεσμάτων των αναζητήσεων των μηχανών αναζήτησης, χωρίς να καταβάλουν ιδιαίτερο κόπο και χωρίς να χρειάζεται να ψάχνουν όρους .. λέξεις κλειδιά …κλπ.

Διαβάστε Περισσότερα

Google Adwords

Φτιάξατε το website ή το e-shop σας αλλά δεν έχετε ακόμα αρκετούς επισκέπτες. Αν η Online διαφήμιση σας φαίνεται σαν κάτι εντελώς άγνωστο ή αν οι μέχρι τώρα προσπάθειές σας δεν ήταν επιτυχημένες, διαβάστε παρακάτω μερικές συμβουλές για να εξασφαλίσετε μια επιτυχημένη καμπάνια μέσω της πιο σημαντικής πλατφόρμας διαφήμισης του διαδικτύου και επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να κάνουμε την καμπάνια σας πραγματικότητα :

Αποσαφηνίστε τους στόχους σας από την καμπάνια σας:Θέλετε η καμπάνια σας να ενισχύσει την εταιρική σας εικόνα (branding) ή αποσκοπεί στις άμεσες πωλήσεις και την γρήγορη ανταπόκριση του κοινού; Ανάλογα με τους στόχους σας η καμπάνια σας θα έχει εντελώς διαφορετική μορφή και διαφορετικά συστατικά.

Διαβάστε Περισσότερα

Copyright © 2016 - 2019 Tech4Net - All Rights Reserved
Designed & Hosted by Tech4Net.gr