Στην Tech4net.gr μεταπουλάμε και εγκαθιστούμε λειτουργικά συστήματα και εφαρμογές πληροφορικής, που εγγυώνται υψηλά επίπεδα ασφαλείας, βέλτιστη απόδοση, ελάχιστη κατανάλωση πόρων και φιλικό περιβάλλον διαχείρισης.

Οι κατηγορίες Λογισμικού που διατίθενται είναι:

  • Λειτουργικά συστήματα
  • Εφαρμογές γραφείου
  • Εφαρμογές Backup & Restore
  • Antispam & Antivirus

Antivirus - Antispam

Antivirus είναι ένα λογισμικό - ένα πρόγραμμα το οποίο μας βοηθάει να εντοπίσουμε ιούς, spywares, adwares, trojans και άλλα τέτοια κακόβουλα λογισμικά που μπορεί να έχει κολλήσει ο υπολογιστής μας. Το antivirus είναι η άμυνα ενάντια σε τέτοια κακόβουλα λογισμικά που μπορεί να δημιουργούνε προβλήματα στον υπολογιστή μας, να μας αποκλέπτουν προσωπικά δεδομένα ή να μας εμφανίζουν ενοχλητικές διαφημίσεις. Είναι ένα πρόγραμμα το οποίο εγκαθιστάμε στον υπολογιστή μας και μπορούμε άμεσα να "σκανάρουμε" όλους μας τους σκληρούς δίσκους για εντοπισμό και εξάλειψη τέτοιων κακόβουλων προγραμμάτων. Αντίστοιχα, για προστασία των email σας, υπάρχει και το Antispam, το οποίο είναι μία επιπλέον δυνατότητα του Antivirus για να ελέγχει αυτόνομα το κάθε ένα εισερχόμενο mail σας.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email

Εφαρμογές Γραφείου

Εφαρμογές γραφείου ονομάζεται κάθε είδους εφαρμογή που εγκαθίσταται σε έναν υπολογιστή ή φορητή συσκευή με σκοπό την δημιουργία ή επεξεργασία δεδομένων.

Σε αυτή την κατηγορία υπάγεται το Microsoft Office, το ανακοινώθηκε για πρώτη φορά από την Microsoft την 1η Αυγούστου 1988. Αρχικά, ήταν ένας απλός όρος μάρκετινγκ που χρησιμοποιήθηκε για ένα πακέτο εφαρμογών. Η πρώτη έκδοση του Office περιείχε μόνο το Microsoft Word, Microsoft Excel και το Microsoft PowerPoint.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email

Λειτουργικά Συστήματα

Λειτουργικό σύστημα (Operating System ή OS) ονομάζεται στην επιστήμη της πληροφορικής το λογισμικό του υπολογιστή που είναι υπεύθυνο για τη διαχείριση και τον συντονισμό των εργασιών, καθώς και την κατανομή των διαθέσιμων πόρων. Το λειτουργικό σύστημα παρέχει ένα θεμέλιο, ένα μεσολαβητικό επίπεδο λογικής διασύνδεσης μεταξύ λογισμικού και υλικού, διαμέσου του οποίου οι εφαρμογές αντιλαμβάνονται εμμέσως τον υπολογιστή. Μια από τις κεντρικές αρμοδιότητες του λειτουργικού συστήματος είναι η διαχείριση του υλικού, απαλλάσσοντας έτσι το λογισμικό του χρήστη από τον άμεσο και επίπονο χειρισμό του υπολογιστή και καθιστώντας ευκολότερο τον προγραμματισμό τους. Σχεδόν όλοι οι υπολογιστές (παλάμης, επιτραπέζιοι, υπερυπολογιστές, ακόμη και παιχνιδομηχανές) χρησιμοποιούν έναν τύπο λειτουργικού συστήματος. 

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email

Copyright © 2016 - 2019 Tech4Net - All Rights Reserved
Designed & Hosted by Tech4Net.gr