Εφαρμογές Γραφείου

Εφαρμογές γραφείου ονομάζεται κάθε είδους εφαρμογή που εγκαθίσταται σε έναν υπολογιστή ή φορητή συσκευή με σκοπό την δημιουργία ή επεξεργασία δεδομένων.

Σε αυτή την κατηγορία υπάγεται το Microsoft Office, το ανακοινώθηκε για πρώτη φορά από την Microsoft την 1η Αυγούστου 1988. Αρχικά, ήταν ένας απλός όρος μάρκετινγκ που χρησιμοποιήθηκε για ένα πακέτο εφαρμογών. Η πρώτη έκδοση του Office περιείχε μόνο το Microsoft Word, Microsoft Excel και το Microsoft PowerPoint.

Με την πάροδο των ετών, οι εφαρμογές του Office έχουν αυξηθεί σημαντικά και με νέες λειτουργίες, όπως ο ορθογραφικός έλεγχος κ.α. Ενδεικτικά, αναφέρουμε πως το Microsoft Word χρησιμοποιείται για δημιουργία και επεξεργασία κειμένων, το Microsoft Excel ως εφαρμογή υπολογιστών φύλλων, το Microsoft Outlook ως πρόγραμμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και αρκετά άλλα.

Η ανωτέρω σουίτα εφαρμογών της Microsoft είναι επί πληρωμή. Αρκεί να επιλέξετε την κατάλληλη έκδοση που χρειάζεστε: Η Microsoft διαθέτει τις stand alone εκδόσεις, που εγκαθίστανται σε κάθε έναν υπολογιστή αυτόνομα ή την λύση του Office 365 στο Cloud, που έχει το πλεονέκτημα του συγχρονισμού του υπολογιστή σας, του tablet σας ακόμα και του κινητού σας τηλεφώνου.

Υπάρχουν αντίστοιχα και ΔΩΡΕΑΝ τοπικές εφαρμογές, οι οποίες χρησιμοποιούνταιι όπως το MS Office αλλά χωρίς να δίνουν υποστήριξη στους χρήστες, καθώς είναι εφαρμογές Open Source.

Η Tech4net είναι στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση αλλά και για την εγκατάσταση της όποιας εφαρμογής ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Καταχωρήθηκε στο Λογισμικό

Copyright © 2016 - 2019 Tech4Net - All Rights Reserved
Designed & Hosted by Tech4Net.gr