SSL: Γιατί είναι υποχρεωτικό;

Τα πιστοποιητικά SSL αυτό το καλοκαίρι έγιναν πιο υποχρεωτικά από ποτέ. Η Google τα έφερε δυναμικά στην επικαιρότητα μέσα από την αλλαγή που έκανε στον Chrome (συγκεκριμένα στην έκδοση 68) και έτσι είναι λογικό, ακόμα κι αν δεν είχες ασχοληθεί πριν με το θέμα, τώρα να ψάχνεις πληροφορίες…

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Η ESET δημοσιεύει οδηγό προστασίας από το spyware FinFisher

Η ESET συγκέντρωσε τα στοιχεία που προέκυψαν μετά από πολύμηνες έρευνες σχετικά με το spyware FinFisher και προχώρησε στην έκδοση του οδηγού «ESET’s guide to deobfuscating and devirtualizing FinFisher». Στόχος του οδηγού είναι να βοηθήσει ειδικούς ασφάλειας και αναλυτές malware να κατανοήσουν καλύτερα τα εργαλεία και τις τακτικές του FinFisher και να προστατεύσουν τους χρήστες από αυτή την απειλή.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Η Adobe ανακοίνωσε επίσημα το τέλος του Flash

Η Adobe ανακοίνωσε επίσημα το τέλος του FlashΗ Adobe μόλις ανακοίνωσε ότι θα αποσύρει το Flash Player στα τέλη του 2020 σε μια ιστορική απόφαση που θα επηρεάσει πάρα πολλά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένου και του λειτουργικού συστήματος Windows της Microsoft.
Με το Flash να είναι ακόμα ευρέως υιοθετημένο σε όλο τον κόσμο, αλλά με νέα ανοιχτά πρότυπα που υιοθετούνται με γρήγορο ρυθμό, η Adobe αναφέρει ότι η απόσυρση του Flash Player έχει νόημα, και ενθαρρύνει τώρα τους προγραμματιστές και τους δημιουργούς περιεχομένου να χρησιμοποιούν διαφορετικές εφαρμογές.

Αν και θα επηρεαστούν πολλά προϊόντα, η Adobe δηλώνει ότι συνεργάζεται με διάφορες εταιρείες για να πραγματοποιήσει την κατάργηση του Flash Player όσο το δυνατόν πιο ομαλά. Έτσι η εταιρεία φέρεται να συνεργάζεται με τις: Apple, Microsoft, Facebook, Mozilla και Google.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Windows 10 Blues: μια απροσδόκητη τροπή

Windows 10 Blues: μια απροσδόκητη τροπήΗ ανακάλυψη την περασμένη εβδομάδα ότι εκατομμύρια υπολογιστές που αναβαθμίστηκαν σε Windows 10 ενδέχεται να μην υποστηρίζονται πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο είναι μια απροσδόκητη συνέπεια της συνεχιζόμενης στροφής της Microsoft προς το Windows as a Service.

Με το παλιό μοντέλο, ήταν αρκετά εύκολο να καταλάβουμε πού βρισκόμασταν με τα Windows, επειδή η Microsoft δημοσίευσε τις ημερομηνίες που σταματά να υποστηρίζει διάφορες εκδόσεις του λειτουργικού της.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Νέες προσιτές οθόνες S-line και V-line από την Philips

Νέες προσιτές οθόνες S-line και V-line από την PhilipsΗ Philips ανακοίνωσε νέες οθόνες που εμπλουτίζουν τις σειρές S-line για τις επιχειρήσεις και V-line για τους οικιακούς χρήστες με βασικά χαρακτηριστικά και σταθερές αποδόσεις.

Πιο αναλυτικά η MMD, brand license partner των οθονών Philips, επεκτείνει τις σειρές S7 και V7. Οι δύο αυτές σειρές προσφέρουν εκπληκτικές εικόνες σε επιχειρήσεις και σε οικιακούς χρήστες που αναζητούν οθόνες για υψηλές αποδόσεις σε καλή τιμή. Η V7-line αποτελεί τη βασική σειρά με όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για παραγωγική εργασία, ενώ η S7-line ενσωματώνει μερικά επιπλέον premium χαρακτηριστικά.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Τα Windows 7 ο κύριος λόγος εξάπλωσης του WannaCry

Τα Windows 7 ο κύριος λόγος εξάπλωσης του WannaCryΗ κεντρική αιτία για την εξάπλωση του WannaCry φέρεται να είναι η χρήση των Windows XP, αλλά τελικά αυτό είναι λανθανσμένη άποψη.

Ο... ένοχος για την εξάπλωση του WannaCry ransomware είναι τελικά τα Windows 7 και όχι τα XP. Το 97% των περισσότερων από τα 200.000 μηχανήματα σε 150 χώρες που μολύνθηκαν με το κακόβουλο λογισμικό έτρεχαν λειτουργικό σύστημα Windows, αλλά στην πλειοψηφία τους είχαν κάποια έκδοση των Windows 7, τα οποία δεν είχαν εγκαταστήσει ένα κρίσιμο update ασφαλείας που είχε διατεθεί τον περασμένο Μάρτιο. Τα Windows XP δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν στην εξάπλωση του ransomware, γιατί κράσαραν μόλις λειτουργούσε το ransomware.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Έξι βήματα για τη θωράκιση και τη μείωση των επιπτώσεων κυβερνοεπιθέσεων

Έξι βήματα για τη θωράκιση και τη μείωση των επιπτώσεων κυβερνοεπιθέσεωνΣτο πλαίσιο των πρόσφατων κυβερνοεπιθέσεων που έθεσαν στο στόχαστρο διεθνείς επιχειρήσεις και οργανισμούς μέσω ransomware, η ΕΥ προτρέπει τις επιχειρήσεις παγκοσμίως να κινητοποιηθούν άμεσα.

Ο κίνδυνος επίθεσης αυξάνεται εκθετικά όταν δε λαμβάνονται προληπτικά μέτρα. Επίσης, η μη σοβαρή αντιμετώπιση ενός περιστατικού επίθεσης, μπορεί να σημαίνει την επιμήκυνση του χρόνου διακοπής λειτουργίας των πληροφοριακών συστημάτων από ώρες ή μέρες σε εβδομάδες ή μήνες. Υπάρχουν έξι ενέργειες τις οποίες μπορούν να εφαρμόσουν σήμερα οι οργανισμοί, για να προστατεύσουν τα πληροφοριακά τους συστήματα, τα πλέον πολύτιμα περιουσιακά τους στοιχεία και τους πελάτες τους, μετριάζοντας ταυτόχρονα τις πιθανές ζημιές από τις αναδυόμενες απειλές.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Copyright © 2016 - 2019 Tech4Net - All Rights Reserved
Designed & Hosted by Tech4Net.gr