• Home
  • Τα νέα μας

Νέες προσιτές οθόνες S-line και V-line από την Philips

Νέες προσιτές οθόνες S-line και V-line από την PhilipsΗ Philips ανακοίνωσε νέες οθόνες που εμπλουτίζουν τις σειρές S-line για τις επιχειρήσεις και V-line για τους οικιακούς χρήστες με βασικά χαρακτηριστικά και σταθερές αποδόσεις.

Πιο αναλυτικά η MMD, brand license partner των οθονών Philips, επεκτείνει τις σειρές S7 και V7. Οι δύο αυτές σειρές προσφέρουν εκπληκτικές εικόνες σε επιχειρήσεις και σε οικιακούς χρήστες που αναζητούν οθόνες για υψηλές αποδόσεις σε καλή τιμή. Η V7-line αποτελεί τη βασική σειρά με όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για παραγωγική εργασία, ενώ η S7-line ενσωματώνει μερικά επιπλέον premium χαρακτηριστικά.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Τα Windows 7 ο κύριος λόγος εξάπλωσης του WannaCry

Τα Windows 7 ο κύριος λόγος εξάπλωσης του WannaCryΗ κεντρική αιτία για την εξάπλωση του WannaCry φέρεται να είναι η χρήση των Windows XP, αλλά τελικά αυτό είναι λανθανσμένη άποψη.

Ο... ένοχος για την εξάπλωση του WannaCry ransomware είναι τελικά τα Windows 7 και όχι τα XP. Το 97% των περισσότερων από τα 200.000 μηχανήματα σε 150 χώρες που μολύνθηκαν με το κακόβουλο λογισμικό έτρεχαν λειτουργικό σύστημα Windows, αλλά στην πλειοψηφία τους είχαν κάποια έκδοση των Windows 7, τα οποία δεν είχαν εγκαταστήσει ένα κρίσιμο update ασφαλείας που είχε διατεθεί τον περασμένο Μάρτιο. Τα Windows XP δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν στην εξάπλωση του ransomware, γιατί κράσαραν μόλις λειτουργούσε το ransomware.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Έξι βήματα για τη θωράκιση και τη μείωση των επιπτώσεων κυβερνοεπιθέσεων

Έξι βήματα για τη θωράκιση και τη μείωση των επιπτώσεων κυβερνοεπιθέσεωνΣτο πλαίσιο των πρόσφατων κυβερνοεπιθέσεων που έθεσαν στο στόχαστρο διεθνείς επιχειρήσεις και οργανισμούς μέσω ransomware, η ΕΥ προτρέπει τις επιχειρήσεις παγκοσμίως να κινητοποιηθούν άμεσα.

Ο κίνδυνος επίθεσης αυξάνεται εκθετικά όταν δε λαμβάνονται προληπτικά μέτρα. Επίσης, η μη σοβαρή αντιμετώπιση ενός περιστατικού επίθεσης, μπορεί να σημαίνει την επιμήκυνση του χρόνου διακοπής λειτουργίας των πληροφοριακών συστημάτων από ώρες ή μέρες σε εβδομάδες ή μήνες. Υπάρχουν έξι ενέργειες τις οποίες μπορούν να εφαρμόσουν σήμερα οι οργανισμοί, για να προστατεύσουν τα πληροφοριακά τους συστήματα, τα πλέον πολύτιμα περιουσιακά τους στοιχεία και τους πελάτες τους, μετριάζοντας ταυτόχρονα τις πιθανές ζημιές από τις αναδυόμενες απειλές.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

H Microsoft ανακοινώνει το Windows 10 Fall Creators Update

H Microsoft ανακοινώνει το Windows 10 Fall Creators UpdateΤο όνομα Creators Update έρχεται και πάλι στο προσκήνιο από την Microsoft, η οποία θεωρεί ότι το Update που θα ξεκινήσει το φθινόπωρο έχει άμεση σχέση με το πρώτο Creators Update που διέθεσε πρόσφατα και αποτελεί τη συνέχειά του. Το Windows 10 Fall Creators Update περιλαμβάνει το νέο Microsoft Fluent Design System, που θα βοηθήσει τους developers να δημιουργήσουν καλύτερες εφαρμογές για όλες τις πλατφόρμες. Μαζί με αυτό, υπάρχει το Microsoft Graph, το οποίο θα ενοποιεί όλα τα περιεχόμενα του Microsoft Cloud για μία απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης στοιχείων μεταξύ Android, iOS και Windows συσκευών.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Στις 30 Μαΐου οι νέοι high-end επεξεργαστές της Intel;

Νέοι High-End επεξεργαστές από την IntelΝεότερη φήμη, η οποία δημοσιεύτηκε από το Benchlife, φαίνεται να επιβεβαιώνει τις προηγούμενες, που θέλουν την Intel να αποκαλύπτει τους νέους της high-end επεξεργαστές Skylake X κατά τη διάρκεια της Computex 2017.

Η εταιρεία αναμένεται να προχωρήσει στις σχετικές ανακοινώσεις στις 30 Μαΐου. Τα επίσημα αποκαλυπτήρια της πλατφόρμας εκτιμάται ότι θα γίνουν από τον Navin Shinoy, αντιπρόεδρο της Intel.

Αυτό όμως που μάλλον θα ενδιαφέρει περισσότερο τους χρήστες, είναι ότι πιθανότατα θα δούμε και ένα μοντέλο στη νέα σειρά, το οποίο θα ενσωματώνει 12 φυσικούς πυρήνες! Σύμφωνα με τις υπόλοιπες πρόσφατες φήμες η Intel δεν θα παρουσίαζε κάποιο ολοκληρωμένο με περισσότερους από 10 πυρήνες. Η λεπτομέρεια αυτή είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και αν τελικά οι πληροφορίες ισχύουν, αυτή η κίνηση δύναται να φέρει νέα δεδομένα στην αγορά.

Πηγή: PC Mag

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

H Samsung δίνει λεπτομέρειες για το Galaxy Book

Λεπτομέρεις για το Galaxy Book by MicrosoftΤο Samsung Galaxy Book εμφανίστηκε στο φετινό Mobile World Congress και τώρα δίνονται λεπτομέρειες για τη διαθεσιμότητά του.

Το Samsung Galaxy Book είναι μία υβριδική Windows 10 συσκευή που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός tablet και ενός laptop, ενώ θα κυκλοφορήσει σε δύο διαφορετικές εκδόσεις, η μία με οθόνη διαγωνίου 10.6 ιντσών και η άλλη με οθόνη διαγωνίου 12 ιντσών. Στην πρώτη περίπτωση, θα υπάρχει συνδεσιμότητα Wi-Fi με τιμή 629.99 δολαρίων στις ΗΠΑ και στη δεύτερη περίπτωση θα υπάρχει έκδοση με συνδεσιμότητα Wi-Fi και τιμή 1129.99 δολαρίων, καθώς και έκδοση με Wi-Fi και LTE και τιμή 1299.99 δολαρίων.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Υποχρεωτικό το SSL στις ιστοσελίδες

Υποχρεωτικό πλέον το SSLΌλοι πλέον ξέρουμε ότι όταν επισκεπτόμαστε site και κυρίως όταν ετοιμαζόμαστε να κάνουμε online αγορές ή να βάλουμε προσωπικά στοιχεία σε κάποια σελίδα, πρέπει να επιβεβαιώνουμε ότι είμαστε ασφαλείς. Πώς; Τσεκάρουμε ότι υπάρχει ενεργοποιημένο SSL -πιστοποιητικό ασφαλείας- και συνεπώς εμφανίζεται το απαραίτητο πράσινο λουκετάκι δίπλα στο URL.

Η Google, στην προσπάθειά της να τονίσει ότι η ασφάλεια στο ίντερνετ είναι μονόδρομος, θα “τιμωρεί” πλέον όλα τα site χωρίς SSL! Ο Chrome browser θα σου υποδεικνύει ότι ένα site δεν είναι κρυπτογραφημένο, και συνεπώς μη ασφαλές, με ένα κόκκινο “Χ” στο λουκετάκι πάνω στο URL της σελίδας που επισκέπτεσαι.
Ήδη από το 2014 αιωρείται στην ατμόσφαιρα η ιδέα, αλλά το πότε ακριβώς θα ξεκινήσει να εφαρμόζεται επίσημα η “τιμωρία” αυτή, δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί. Φαίνεται πάντως ότι η στιγμή της αλήθειας πλησιάζει… Επίσης, συχνά πυκνά υψηλά στελέχη του τμήματος ασφαλείας της Google φαίνεται να μιλάνε και να τουιτάρουν σχετικά με το θέμα.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Copyright © 2016 Tech4Net - All Rights Reserved
Designed & Hosted by Tech4Net.gr